DV Suncokret Slatina – 10. obljetnica


Naših prvih deset godina – Obljetnica DV Suncokret Slatina
Trodnevno obilježavanje jubileja prvog županijskog privatnog dječjeg vrtića
Svečanim programom bivših i sadašnjih polaznika Dječjeg vrtića Suncokret Slatina u petak, 3. studenog, obilježena je deseta obljetnica Vrtića. Za brojne goste najmlađi su prikazali dio programa što su ga pripremali ove godine. Dobrodošlicu, s kratkim osvrtom o desetogodišnjem radu, poželjelja je Snježana Dupan-Lovrić, ravnateljica Vrtića. Naglasila je da je za proteklih deset godina ovaj vrtić pohađalo 145 djece a dvostruko više koristilo je prostor za razne aktivnosti bez naknade. U ime Virovitičko-podravske županije govorio je tajnik Ivan Horvat, uručivši županijsko priznanje Snježani Dupan-Lovrić, ravnateljici i vlasnici Vrtića koja je uzvratila Plaketom i željom za dobrom suradnjom u korist najmlađih. Zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak poželio je još više djece uz obećanje svekolike pomoći. Gost na proslavi bio je i Milan Dundović, načelnik Općine Mikleuš, koji je najavio skoro otvaranje ispostave Dječjeg vrtića Suncokret u Mikleušu, gdje su radovi na pripremi prostora pri kraju i rad s 25-ero djece počinje u siječnju iduće godine. Bila je to najava završnice inicijative grupe roditelja Općine o potrebi rada dječjeg vrtića u Mikleušu. Potom su uručene zahvalnice brojnim sponzorima i suradnicima nakon čega je prikazan dokumentarni film Naših prvih deset godina, proizvodnje Marinianis studija.
Osnovna glazbena škola Slatina i ovom je prigodom gostovala kraćim glazbenim programom.
Najviše zanimanja roditelja privukla je modna revija s kreacijama od recikliranih materijala dok su frizure modelima izradile spretne ruke frizerskog salona F1-Fashion.
Zajedničko druženje nastavljeno je uz pripremljena jela i osvježavajuća pića.
Posljednji dan obilježavanja desete obljetnice rada Dječjeg vrtića Suncokret Slatina je u subotu, 4. studenog, u 10 sati, kada će se okupiti svi polaznici Vrtića od 2007. do 2017. godine kako bi sudjelovali u snimanju milenijske fotografije.
Glazbena podloga Kevin MacLeod.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...