Humanitarni koncert za Ratka Poznića – Čačinci, 1.3.2019. video


Humanitarni koncert za Ratka Poznića

KUD Čačinci organizirao je humanitarni koncert za Ratka Poznića, 1. ožujka 2019. godine, u mjesnom domu u Čačincima.
Ratko Poznić rodom je iz Našica, bio je voditelj KUD-a Lisinski u Našicama, koreograf KUD-a Crkvari i KUD-a Čačinci. Kao talentirani folkloraš početna znanja stekao je u našem najpoznatijem Ansamblu narodnih plesova i pjesama LADO.
Ratko je danas u teškom zdravstvenom stanju I ovaj humanitarni koncert jedan je od načina kako bi mu se pomoglo.. I vi možete pomoći uplatom novčane pomoći na račun Ratkove kćeri Petre Poznić, Tome Kapitana 24i, Dugo Selo – HR5124840083235519306 kod RBA Zagreb.
Na početku humanitarnog koncerta govorili su Emina Mužar, predsjednica KUD-a Čačinci I Valdimir Grgurić-Grga, novinar I voditelj programa. Zajedničku molitvu za bolesnog Ratka predvodio je vlč. Nedjeljko Androš, župnik Župe Presvetog Trojstva.
Na cjelovečernjem koncertu koji je organizirao KUD Čačinci, a posebno Emina Mužar sa suradnicama, nastupili su Suhopoljski tamburaši, Gratis band, TS Kontra, Pjevačka muška skupina KUD-a Crkvari, TS Stravianae Našice, Zoki band, tamburaši sastav KUD-a Mikleuš, TS Čokanj I gost večeri Stefan Huj Štef iz Treće smjene.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...