Ja sam taj iz Čađavice, učiteljice OŠ DT Čađavica


Dan škole u Čađavici
Dan škole Davorina Trstenjaka u Čađavici obilježava se nizom programa a centralni događaj je priredba koja se priređuje u Hrvatskom domu. Stotinjak učenika iz svih područnih škola, Ilmin Dvora, Noskovaca i Sopja kao i matične škole prikazali su raznovrstan i zanimljiv program za prepuno gledalište u utorak, 12. lipnja 2018. godine.
Budući da Škola ima područnu školu i u Sopju, u Općini Sopje, u podjeli nagrada najučenicima ravnateljici Kseniji Žunec pomogli su načelnici općina, Berislav Androš i Mirko Rončević. Najbolja učenica svih osam godina ove je godine Tamara Zdelar, koja je svoju nagradu dobila na Županijskoj priredbi Zbogom školo do jeseni, a poseban poklon Općine uručio joj je načelnik Mirko Rončević.
Kraj programa, kao iznenađenje, bio je nastup 12 učiteljica, koje su u svojo verziji izveli pjesmu Ja sam taj iz Čađavice, čađavačkog autora Joze Ivankovića, uz glazbenu podršku profesora Siniše Ivčeka. Repericia je bila Jadranka Novak, koja je svoj dio nastupa efektno završila jednom pravom gimnastičkom špagom, budući da je bila dugogodišnja atletičarka, bilo je to lijepo ponovo vidjeti.
Čestitke svima !

Pogledajte još videa iz ove rubrike...