Slavljenički maraton Zlatka Miloševića, 25×3, 19.5.2018. HD video


Veliki sportski jubilej obilježio je danas Zlatko Miloševićiz Nove Bukovice. Dvadeset pet godina je kako Zlatko trči razne maratone i to je bila prigoda da se okupi početna ekipa od 25 maratonaca i da istrče 25 kilometara dugu stazu od Nove Bukovice put Bukovačkog Antunovca, Mikleuša, Borika, Miljevaca, Bjelkovca, Brezika i sa sjeverne strane dolazak u Novu Bukovicu, Više od 3 sata s manjim odmaranjima trajao je ovaj slavljenički maraton kojemu su se putem pridruživali i mještani sela gdje su maratonci prolazili.
Početak maratona bio je ispred Hrvatskog doma i Općine Nova Bukovica, kojoj je slavljenik bio predsjednik u tri mandata. Nakon što su zapaljene sviječe ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, molitvu je predvodio velečasni Mario Matijević, župnik crkve UBDM Nova Bukovica. Ulsijedio je i zajedničko snimanje a izraze zahvalnosti na dosadašnjoj suradnji s nadom da će tako biti u budućnosti, i slavljeniku osobno i maratoncima Glasnici istine, uputio je sadašnji predsjednik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun, koji je ujedno i pokrovitelj ovog sportskog događaja.
Nakon maratona svim gostima priređen je domjenak u lijepom bukovačkom izletištu Lipićki bunar gdje nam je Zlatko Milošević dao kraću izjavu za Marinianis tv i Felbar studio.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...