Milko Kiš Deda – Koncert i izložba, HD video spot


Poznati glazbenik iz još poznatijeg rock sastava, Milko Kiš Deda, klavijaturista i vokal Hladnog Piva, snimio je, u pauzi sviranja s bandom, svoj Prvi cede, s istim naslovom. Rođeni Slatinčanin rado dođe u rodni grad i obraduje poklonike dobre svirke, stare prijatelje i radoznale ljubitelje čistog rocka. Deset naslova s Prvog cedea uglazbio je sam autor a tekstove je napisala supruga Ivanka. Pjesme su od ljubavnih do angažiranih i autor ih je predstavio u One man band postavi. U drugom dijelu glazbenog događaja uslijedile su pjesme rcok grupa sedamdesetih, Simona and Garfunkela, Neila Younga, Steppenwolfa, Mungo Jerrya, Animalsa, … uz malu pomoć prijatelja Vlade i Đoke.
Likovno rješenje omotnice cda je jedna od desetak izloženih slika koje se mogu svakodnevno pogledati u slatinskom najpoznatijem Haustoru.
Spomenimo na kraju da je Milko dobio ime po najpoznatijem Slatinčaninu, Milku Kelemenu, da su mu roditelji bili profesori a posebno otac Dragutin Kiš, profesor umjetnosti i prvi predsjednik Matice hrvatske u Podravskoj Slatini 1971. godine.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...