Šesta kobasijada u Dugoj Međi, 8.1.2017. hd spot


6. kobasijada u Dugoj Međi
Pobjednik Kobasijade 2017. u Dugoj Međi je Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Orahovica Virovitičko-podravske županije u ime koje je nagradu primio Miroslav Milovuković, predsjednik Udruge. Povjerenstvo u sastavu Franjo Bucić iz OPG-a Ivan Bucić iz Donje Pištane i Ivan Ramić, mesar iz Zdenaca potom je izabralo i drugu najbolju kobasicu a to je ona koju su pripremili članovi Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, u ime koje je nagradu preuzeo Mirko Horvatin, dopredsjednik Udruge dok je treću nagradu osvojio Goran Draksler, branitelj i maratonac Glasnika istine. Predsjednik Udruge domaćina Darko Eichler potom je uručio zastavu Udruge Kristini Špoljarić kako bi ju pronosila na svojim maratonima.
Ovogodišnjoj Kobasijadi nazočili su i Stevo Culej, saborski zastupnik, Nenad Križić, pomoćnik ministra branitelja, Tomislav Durmić, načelnik Općine Zdenci i Mato Bubaš, predsjednik slatinske HVIDR-e.
Nakon proglašenja pobjednika nastavljeno je druženje pored obnovljenog Doma udruge uz tamburaše i pečenje slanine i kobasica uz kuhane napitke.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...