Slatinski talenti – Pobjednici 4. festivala, 23.8.2019.


Festival mladih slatinskih talenata, četvrti po redu, održan je Ljetnoj pozornici u petak 23. kolovoza 2019. godine. Pobjednici Festivala su Tena Zrinšćak, u kategoriji 1-2. razred, Dora Kokorić, 3-4- razred i Ante Benković, 5-8. razreda. Glazbena pratnja mladim talentima bila je nova postava Čiste petice. O tome tko je najbolji odlučila je stručnak omisija koju čine Snježana Dupan Lovrić, Martina Tepeš i Renata Grahovac.
Priznanja pobjednicima uručili su Sanja Mrzljak-Jovanić, zamjenica slatinskog gradonačelnika i Vanja Lazić, direktorica Turističke zajednice Slatine.
Pokrovitelji manifestacije bili su Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija, čiji su predstavnici Sanja Mrzljak-Jovanić i Mario Klement i službeno na početku otvorili a jedan od pokrovitelja bilo je i slatinsko poduzeće Komrad.
Organizator Festivala Društvo Naša djeca i ove je godine prodavalo tombolu a glavni zgoditak je turističko putovanje u Austriju 7. rujna. Nagrada će biti javno izvučena na početku Rolijade u subotu 31. kolovoza 2019. godine.
Bio je ovo prvi u nizu programa obilježavanja 722. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine.

Pogledajte još videa iz ove rubrike...